給"懶人"用的網上音樂唱機 – AccuRadio


前一陣,在facebook有個朋友分享給我的。唔使一陣,我已愛上呢個網上唱機。裡面提供超過十一種音樂類別俾你選擇,例如: Rock, Pop, R&B…唔好以為只係0岩喜歡現代音樂的人,網頁都好照顧唔同種類的人,所以還有自由舒暢的Jazz和成熟甘純的Classical選擇. 基督徒的你當然都有野0岩啦,就係 Christian hit, 這個種類會不停播放現代西方的基督教音樂。AccuRadio, 真係總有一條Channel 0岩你。暫時我聽左咁多日,質素都很好,不會無拿拿hand,仲會記錄低你最近邊三個類別,俾你可以極速點播。我十分推薦呢個網上唱機俾 cafe, 書店, 餐廳或零售店作Backgroud music之用。想去呢個網? 延伸閱讀後,點AccurRadio的Logo就能跳轉。

http://www.accuradio.com/

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s